CELEBRITIES

H Melania Trump έκανε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ καμία Πρώτη Κυρία


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιανουαρίου 2018

abaca-623709-037.jpg

Η υπεύθυνη επικοινωνιών της Melania, Stephanie Grisham, δήλωσε στο CNN πως η Melania μπήκε σε διαφορετικό αυτοκίνητο επειδή "τιμά τους καλεσμένους της ως τους πραγματικούς ήρωες που είναι". "Σε συνδυασμό με τη διοργάνωση μίας δεξίωσης στον Λευκό Οίκο και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της, και μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους, τους συνοδεύει στο Καπιτώλιο," είπε η Grisham σε μία δήλωση. "Μόλις φτάσουν, η πρώτη κυρία και η Mrs. Pence θα φιλοξενήσουν μία πιο προσωπική γνωριμία πριν την ομιλία".

Η γραμματέας τύπου του Λευκού Οίκου, Sarah Huckabee Sanders, είπε στο CNN πως η Melania πήγε με διαφορετικό τρόπο "για όχι κανέναν άλλον λόγο αλλά επειδή ήθελε να χαιρετίσει τους καλεσμένους και να μπει κατευθείαν μέσα". 

Και τα δύο πιο πρόσφατα ζευγάρια -Barack και Michelle Obama και George και Laura Bush- πήγαιναν με το ίδιο αυτοκίνητο από τον Λευκό Οίκο στο State of the Union, και τα 8 χρόνια του κάθε προέδρου αντίστοιχα. Ένας επίσημος του Λευκού Οίκου είπε στο CNN όπως ο Donald και η Melania Trump θα γυρίσουν με το ίδιο αυτοκίνητο στον Λευκό Οίκο.

Στο νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του ο Michael Wolff, Fire and Fury, γράφει πως η σχέση των Trumps ήταν "αμήχανη" σε όσουν δούλευαν στενά μαζί τους και πως συχνά περνούσαν μέρες χωρίς να έχουν καμία επαφή. "Εκείνος και η Melania περνούσαν σχετικά λίγο χρόνο μαζί... Συχνά εκείνη δεν ήξερε πού ηταν εκείνος ή δεν έδινε πολύ σημασία σε αυτό," γράφει.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το φόρεμα αξίας 5.500 που φόρεσε η Melania Trump την Πρωτοχρονιά

[gallery-718077]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.