CELEBRITIES

H Olivia Culpo ποζάρει γυμνή για το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2018

063-904023784.jpg

Το project, του οποίου η φωτογράφιση και η παραγωγή έγινε από μία ομάδα που αποτελούταν μόνο από γυναίκες, έχει σκοπό να είναι μία μορφή ενδυνάμωσης και έκφρασης -μία απρόσμενη αλλά αρκετά αναζωογονητική στροφή για ένα περιοδικό γνωστό για τα sexy εξώφυλλά του.

Η Culpo, που στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2012, είναι μία από τις φιναλίστ για το βραβείο Rookie of the Year του Sports Illustrated, μαζί με τα μοντέλα Ebonee Davis και Hunter McGrady. Η star του Instagram, Alexis Ren, έχει κερδίσει τον τίτλο, όπως και οι Chrissy Teigen, Kate Upton, Sara Sampaio, Bianca Balti, Barbara Palvin και Nina Agdal, που κέρδισαν το παρελθόν.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται φωτογραφίες που δεν έχουν δεχθεί επεξεργασία στο Sports Illustrated και περιλαμβάνει συνολικά 36 μοντέλα: Οι πέντε είναι μητέρες, οι τέσσερις είναι μοντέλα που έχουν εμφανιστεί ξανά στο εξώφυλλο, πέντε είναι παγκοσμίως γνωστές αθλήτριες, τέσσερις είναι συγγραφείς, 12 είναι "πρωτάρες" και έξι ήταν διαγωνιζόμενες σε αναζήτηση μοντέλων.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την φωτογράφιση της Ashley Graham στη Vogue που δικαίωσε όλες τις γυναίκες

[gallery-715860]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.