Η συμβουλή της Meryl Streep για τα φιλιά θα σας αλλάξει τη ζωή

Αφροδίτη Σακκά
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
20180109-zaf-f84-089.jpg

"Πήρες συμβουλές για φιλιά από κάποια υπέροχη, Allison," είπε ο παρουσιαστής Graham Norton. "Μία από τις πιο υπέροχες -τη Meryl Streep," απάντησε η Janney. "Έπρεπε να δώσω ένα φιλί σε μία ταινία που λεγόταν The Hours και δεν εκείνη δεν ήταν χαρούμενη πως το πώς ήταν φωτισμένη η συγκεκριμένη σκηνή και έπρεπε να φιληθούμε και είπε "Θα σου κάνω μία χάρη. Και θα με ευχαριστήσεις αργότερα γι' αυτό".

Με σκοπό να δείξει ακριβώς τι συνέβη, ο Norton επέτρεψε στη Janney θα του δείξει την τεχνική φιλώντας τον. Απ' ότι φαίνεται, έχει να κάνει με τις "ρινοχειλικές πτυχώσεις".

"Έχω αυτές τις 'ρινοχειλικές πτυχώσεις' όπως τις αποκαλούν, εδώ και δείχνουν πιο ωραίες όταν είναι τραβηγμένες προς τα πίσω οπότε ήρθε να με φιλήσει και έκανε αυτό," είπε η Janney, βάζοντας τα χέρια της στα μάγουλα του Norton και τραβώντας πίσω το δέρμα του πριν τον φιλήσει. "Δες τη ταινία είναι πολύ αστείο να το βλέπεις αυτό εκεί".

Συμβουλές σαν κι αυτή είναι σημαντικές, επειδή οι ηθοποιοί έχουν μοιραστεί αρκετές φορές ιστορίες τρόμου με φιλιά μπροστά στη κάμερα. Η Janney, μάλιστα, ανέφερε έναν ηθοποιό που είχε ζητήσει να βάλουν αντιβιωτική κρέμα για μολύνσεις στα χείλια τους πριν τις σκηνές.

Ευχαριστούμε για τη συμβουλή, Meryl Streep.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο sexy ταινίες όλων των εποχών

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα