CELEBRITIES

H Rihanna γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της με ένα επικό look


Αφροδίτη Σακκά

22 Φεβρουαρίου 2018

abaca-608316-001.jpg

Διαβάστε εδώ: H Rihanna και ο "κρυφός" της σύντροφος έκαναν μία σπάνια κοινή εμφάνιση

H RiRi, το απόλυτο fashion icon, πήγε το γενέθλιο look της σε ένα άλλο επίπεδο, φορώντας ένα φουσκωτό φούξια φόρεμα Saint Laurent από την ανοιξιάτικη collection του brand. Συμπλήρωσε το outfit με μεγάλα σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και ένα διαμαντένιο βραχιόλι. Χτένισε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες που έπεφταν στους ώμους της.

Η RiRi έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι fan της συγκεκριμένης collection του οίκου. Τον Οκτώβριο φόρεσε ένα ζευγάρι γούνινες μπότες από τη σειρά λίγο αφού εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του Παρισιού.

Το ιδιωτικό πάρτι της Rihanna έλαβε χώρα στο The Pool του Μανχάταν, όπως αναφέρει το TMZ. Οι celebrities που παρευρέθηκαν συμπεριλάμβαναν τους Leonardo DiCaprio, Paris Hilton και τον σύντροφό της, Chris Zylka, τη Toni Braxton και φυσικά, τη καλύτερή της φίλη, Melissa Forde.

Ένας καλεσμένος που δεν είδαμε -τουλάχιστον στις φωτογραφίες έξω από το πάρτι- ήταν ο σύντροφος της Rihanna, ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας, Hassan Jameel. Την τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν τον προηγούμενο μήνα, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε ένα afterparty των βραβείων Grammy στη Νέα Υόρκη. 

Ωστόσο, το Page Six αναφέρει πως βρισκόταν στο πάρτι της Rihanna και πως οι δυο τους ήταν "πολύ κοντά", σύμφωνα με τις πηγές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την έπαυλη της Rihanna στη Καραϊβική

[gallery-717983]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.