CELEBRITIES

Έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα το "τέρας" από το Shape of Water


The Jennettes

5 Μαρτίου 2018

the-shape-of-water.jpg

Ωστόσο, εμείς αναρωτηθήκαμε, ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον "Αμφίβιο Άνθρωπο" της ταινίας; Το όνομά του είναι Doug Jones και δεν είναι καθόλου άγνωστος. Ο Jones έχει παίξει σε ταινίες όπως: Batman Returns (έπαιξε τον Thin Clown), Pan’s Labyrinth (έπαιξε τον Faun και τον Pale Man), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (έπαιξε τον Silver Surfer) και Hellboy (έπαιξε τον Abe Sapien). Εδώ και 3 δεκαετίες, ο Jones έχει εμφανιστεί σε πάνω από 10 ταινίες και σειρές, συχνά σε ρόλους που χρειάζονταν πολύ make up και λάτεξ.

Μιλώντας στο NPR, ο Jones μίλησε πρόσφατα για τη δουλειά του, λέγοντας, "Όσο πιο μακριά πας από το ανθρώπινο, τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις μία μέρα και ακούς την λέξη "Action", πρέπει να ξεχνάς πως πονάς, να ξεχνάς πως ιδρώνεις πίσω από τη μάσκα και να σκέφτεσαι 'Αυτό είναι ένα φυσιολογικό τέρας που ήρθε από κάποια φαντασία ή φύση. Δεν είναι ένας άνθρωπος με στολή.'" 

Όσο για το Shape of Water, είπε: "Για εμένα, αυτή η ταινία έχει να κάνει με το ότι η αγάπη είναι δυνατόν να υπάρχει όσα ελαττώματα ή ασχήμια νομίζουμε πως έχουμε... Όταν είσαι παιδί και περνάς από αυτά τα άβολα τερατόμορφα χρόνια, όταν νιώθεις πως είσαι το ον στο δωμάτιο που κανείς δεν καταλαβαίνει και δείχνεις διαφορετικούς απ' όλους τους υπόλοιπους και πως η αγάπη δεν θα έρθει για εσένα, όταν νιωθεις έτσι, νιώθεις επίσης πως είσαι ο μόνος. Αλλά είμαι χαρούμενος. Είμαι ευγνώμων που είχα την εμπειρία να νιώσω σαν τέρας γιατί όταν παίζω τέρατα τώρα, τα καταλαβαίνω. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους."

Δείτε την εμφάνιση του Doug Jones στα Oscars 2018 στη gallery.

[gallery-718294]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.