CELEBRITIES

O Hugh Grant έγινε πατέρας για πέμπτη φορά


11 Μαρτίου 2018

043-dpa-pa-180219-99-142130-dpai.jpg

Μιλώντας για τη σειρά The Royals, η ηθοποιός δήλωσε για τον 57χρονο συμπρωταγωνιστή της «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη φιλία μας, που μετρά 31 χρόνια. Είναι ο καλύτερος φίλος μου στον κόσμο. Μιλάμε πολύ και βλεπόμαστε πολύ. Ξέρετε ότι είναι πατέρας πέντε παιδιών – έχει πέντε παιδιά και είναι φανταστικός μπαμπάς. Ναι, θα παραμείνει ο κολλητός μου για πάντα».

Συνεχίζοντας απτόητη, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το νεογέννητο μωρό όταν εμφανίστηκε στο Watch What Happens With Andy Cohen. H Hurley ανέφερε ότι ο Grant «έχει πέντε παιδιά τώρα, έκανε άλλο ένα την προηγούμενη εβδομάδα», ενώ τόνισε για μία ακόμη φορά ότι είναι πολύ σωστός στο ρόλο του πατέρα.

 «Έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. Από πολύ δυστυχισμένος, έχει μετατραπεί σε απλώς δυστυχισμένος», είπε με χιούμορ, για την αλλαγή που προκάλεσε η δημιουργία οικογένειας στη ζωή του φίλου της.

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Katherine Heigl

[gallery-716196]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.