CELEBRITIES

H Melania Trump απαντάει στη Stormy Daniels για την εξωσυζυγική σχέση με τον Trump


Αφροδίτη Σακκά

27 Μαρτίου 2018

20180305-zaa-s152-043.jpg

Αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Anderson Cooper ρώτησε την Daniels και για τη σύζυγο του Trump, Melania, η οποία εκείνη την εποχή, το 2006, είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο της με τον Trump:

 Anderson Cooper: H Melania Trump είχε μόλις φέρει στη ζωή έναν γιο, μερικούς μήνες πριν. Ανέφερε την γυναίκα ή το παιδί του σε όλο αυτό;

Stormy Daniels: Ρώτησα. Και το απέφυγε και είπε, "Α, ναι, ναι, ξέρεις, μην ανησυχείς γι' αυτό. Έχουμε και ξεχωριστά δωμάτια, κλπ."

Η ομάδα της πρώτης κυρίας παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την κατάσταση μέχρι τώρα. Αλλά, η υπεύθυνη επικοινωνιών της Melania, Stephanie Grisham, έγραψε ένα tweet κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. "Ενώ ξέρω πως τα media απολαμβάνουν τις εικασίες & και το κακεντρεχές κουτσομπολιό, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο πως υπάρχει ένα ανήλικο παιδί που το όνομά του θα πρέπει να μείνει εκτός των ειδήσεων αν είναι δυνατόν," έγραψε η Grisham.

Πολλοί στο Twitter συμφωνούν με την δήλωση της Grisham, λέγοντας η ιδιωτικότητα του 12χρονου γιου του Trump θα πρέπει να προστατευθεί -όπως και της κόρης της Daniels, η οποία βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο επιθέσεων ως αποτέλεσμα της σχέσης της Daniels με τον Trump. "Ήμουν σε ένα parking, πηγαίνοντας σε ένα μάθημα γυμναστικής με την κόρη μου που είναι βρέφος. Έβγαζα το κάθισμα, την τσάντα με τις πάνες, ξέρετε όλα αυτά τα πράγματα," είπε η Daniels. "Και ένας τύπους έρχεται και μου λέει 'Άσε τον Trump ήσυχο. Ξέχνα την ιστορία.' Και μετά έγειρε, κοίταξε την κόρη μου και είπε, 'Είναι πανέμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μαμά της.' Και μετά έφυγε".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.