CELEBRITIES

Αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου του Prince


Αφροδίτη Σακκά

28 Μαρτίου 2018

abaca-115080-03.jpg

Τώρα, σε μία ανανεωμένη και πιο λεπτομερή τοξικολογική αναφορά που απέκτησε και δημοσίευσε το Associated Press, αποκαλύπτεται πως "οι εξαιρετικά υψηλές" ποσότητες συνθετικού οπιοειδούς που βρέθηκαν στο αίμα του Prince, αλλά και στο συκώτι και το στομάχι του, ήταν αυτές που τον σκότωσαν. Ο Prince υπέφερε από χρόνιους πόνους, έτσι πήρε φενταλύνη -η οποία το Associated Press σημειώνει πως είναι "50 φορές πιο δυνατή από την ηρωίνη- για να τους αντιμετωπίσει. Αλλά η ποσότητα που βρέθηκε στο σώμα του ήταν εντελώς θανατηφόρα, σύμφωνα με τον Dr. Lewis Nelson, του Rutgers New Jersey Medical School.

Οι λεπτομέρειες του δημοσιεύματος αποκαλύπτουν ακριβώς το πόσο "εξαιρετικά υψηλές" ήταν οι ποσότητες αυτές και το πόσο θανατηφόρο μπορεί να είναι αυτό το ναρκωτικό, ακόμα κι αν έχει γραφθεί σε ιατρική συνταγή για να αντιμετωπίσει τους έντονους πόνους. Στο σώμα του Prince βρέθηκαν 67.8 μικρογραμμάρια φενταλύνης για κάθε λίτρο αίματος -πολλοί θανάτοι έχουν συμβεί με μόνο 3 μικρογραμμάρια για κάθε λίτρο αίματος. Επιπλέον, το συκώτι του περιείχε 450 μικρογραμμάρια φενταλύνης για κάθε κιλό, πολύ πάνω από το επίπεδο που θα μπορούσε να θεωρηθεί αιτία "θανατηφόρας τοξικότητας", που περιλαμβάνει οποιαδήποτε ποσότητα φενταλύνης πάνω από 69 μικρογραμμάρια για κάθε κιλό. Η αναφορά δείχνει πως ο Prince πήρε τα χάπια από το στόμα -εξού και η φενταλύνη στο στομάχι του- τα οποία μετά κυκλοφόρησαν στο συκώτι και το αίμα του πριν πεθάνει.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο iconic εμφανίσεις του Prince στη σκηνή

[gallery-601924]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.