CELEBRITIES

Παντρεύτηκαν κρυφά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle


The Jennettes

1 Απριλίου 2018

20171225-zaa-ap2-243.jpg

Παρ' όλα αυτά, το νεαρό ζευγάρι, γνωστό για το ότι έχει ήδη σπάσει αρκετές φορές το βασιλικό πρωτόκολλο, και έχοντας δείξει πως σκοπεύει να αλλάξει εντελώς τις βαθιά ριζωμένες αυστηρές αντιλήψεις του Παλατιού, απ' ότι φαίνεται, όχι απλά δεν περίμενε την επίσημη ημερομηνία γάμου που είχε ανακοινωθεί, αλλά παντρεύτηκε κρυφά. Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα Midnight Standard, ο Harry και η Meghan δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία εξαιρετικά ιδωτική τελετή στο αγαπημένο τους μέρος -και εκεί που πέρασαν το δεύτερο ραντεβού τους- στη Botswana της Αφρικής. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι θέλησε να παντρευτεί χωρίς να τους βλέπουν εκατομμύρια μάτια παγκοσμίως, ωστόσο στην τελετή δεν παρευρέθηκε ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ Β', καθώς είχε υποχρεώσεις στο Fashion Week του Λονδίνου, όπου την είδαμε πλάι στην Anna Wintour. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη καμία λεπτομέρεια σχετικά με την τελετή, τι φόρεσε η Meghan ή ποιοι ήταν οι καλεσμένοι, ωστόσο μία πηγή μέσα απ' το παλάτι ανέφερε πως ο Harry και η Meghan "έδειχαν πολυ ευτυχισμένοι" στις αναμνηστικές φωτογραφίες του κρυφού τους γάμου, ενώ μία που ποζάρουν δίπλα στη γαμήλια σκηνή τους, μοιράστηκε ως σουβενίρ σε μερικά εκλεκτά μέλη του παλατιού του Kensington.

 Όσο κι αν θα θέλαμε να δούμε τη Meghan και τον Harry, λιτούς και απέριττους να πίνουν γαμήλια σαμπάνια στη Botswana, η αλήθεια είναι πως ο πραγματικός γάμος θα γίνει στις 19 Μαίου στο Windsor Castle. Το μαντέψατε; Πρωταπριλιά!

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle εδώ.

 

Gallery: Δείτε επίσης την πρώτη official φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

[gallery-717925]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.