CELEBRITIES

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Khloe Kardashian;


1 Απριλίου 2018

khloe-kardashian-t.jpg

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κοριτσάκι μου θα είναι εδώ τόσο σύντομα! Αυτοί οι εννέα μήνες πέρασαν τόσο γρήγορα, και λάτρεψα κάθε στιγμή. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα κύλησαν φανταστικά», έγραψε.

Βέβαια, και στο παρελθόν είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, του reality show που πρωταγωνιστεί.

Όμως, η τελευταία της ανάρτηση ήταν κάπως πιο προσωπική. Αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ότι «δε θα έχει χρόνο να τα κάνει όλα».

Σύμφωνα με το E!Online, η 33χρονη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές με το σύντροφό της, ενώ προετοιμάζεται για τη γέννηση του μωρού της. Από τις φωτογραφίες της στο Instagram, πάντως, φαίνεται πόσο έτοιμοι είναι και οι δύο για τη μεγάλη μέρα.

 

Βέβαια, η πιο iconic εικόνα της Khloe, είναι εκείνη με την οποία ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με εκείνη στην αγκαλιά τουTristan Thompson, να δείχνει την κοιλίτσα της, ήταν μία από τις ομορφότερες που έχουμε δει.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.