CELEBRITIES

O Kanye West θεωρεί πως η σκλαβιά είναι "επιλογή"


3 Μαΐου 2018

20160828-zaa-a123-293.jpg

«Τον αγαπώ, είναι το αγόρι μου. Ο κόσμος τον θέλει», είπε χαρακτηριστικά.

Ξαφνικά, η συζήτηση πέρασε από τη λατρεία του για τον Πλανητάρχη, στη σκλαβιά των Αφροαμερικανών .

«Όταν ακούς για σκλαβιά 400 ετών… 400 χρόνια; Μοιάζει περισσότερο με επιλογή. Είναι λες και είχαμε πειστεί πως βρισκόμασταν στη φυλακή. Προτιμώ τον όρο ‘φυλακή’ από τον όρο ‘σκλαβιά’. Η σκλαβιά σε παραπέμπει κατευθείαν στους μαύρους». Συνέχισε λέγοντας ότι όπως το Ολοκαύτωμα είναι συνδεδεμένο με τους Εβραίους, έτσι είναι και η σκλαβιά με τους Αφροαμερικανούς. « Η φυλακή είναι αυτό που μας ενώνει , σαν μία φυλή. Λευκοί και μαύροι είμαστε ένα γένος – το ανθρώπινο».

Η συνέντευξη τελείωσε και η κάμερα επέστρεψε στην αίθουσα σύνταξης του TMZ. Τότε, ο West φώναξε «Πιστεύετε ότι είμαι ελεύθερος και σκέφτομαι ελεύθερα;», για να λάβει μία αντικειμενική και τεκμηριωμένη απάντηση από ένα μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου.

«Δεν νομίζω να σκέφτεσαι καν. Αυτό που κάνεις τώρα είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί η έλλειψη σκέψης. Και το λέω αυτό, Kanye, γιατί μπορεί να έχεις δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, αλλά υπάρχουν και συνέπειες. Ενώ εσύ κάνεις μουσική και απολαμβάνεις όσα έχεις κερδίσει με την ιδιοφυία σου, υπάρχουμε και εμείς που πρέπει να ζήσουμε με όλα αυτά. Πρέπει να διαχειριστούμε το ότι βρεθήκαμε στο περιθώριο λόγω αυτών των 400 χρόνων. Για τους ανθρώπους μας, δεν ήταν επιλογή. Πραγματικά είμαι απογοητευμένος και ειλικρινά πληγωμένος που έχεις αλλάξει – έχεις γίνει κάτι που δεν είναι αληθινό. Φίλε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο υπεύθυνος», ήταν τα λόγια του.

Τότε ο Kanye ζήτησε συγγνώμη που τον έκανε να αισθανθεί έτσι και αποχώρησε. Ο ράπερ αντιμετωπίζει δυσκολίες αυτόν τον καιρό καθώς έχει απομακρύνει όσους εργάζονταν για εκείνον, και βλέπουμε πώς αυτό έχει επηρεάσει τη λογική του. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα;

Gallery: Δείτε επίσης φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian

[gallery-716930]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.