CELEBRITIES

Το εξωφρενικό ποσό που αξίζει κάθε post της Kylie Jenner


The Jennettes

4 Μαΐου 2018

20170214-zap-b148-058.jpg

Η D'Marie Analytics, η social media εταιρεία πίσω από την έρευνα, εξέτασε τα στατιστικά στοιχεία του πόσοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα posts της Kylie -πχ. να κάνουν likes ή σχόλια. Ωστόσο, δεν είναι όλα της τα posts εμπορικού περιεχομένου, γι' αυτό η ομάδα απέδωσε μία "αξία" σε κάθε δημογραφική ομάδα των followers της για να εξακριβώσει πόσα θα κέρδιζε για κάθε post αν ήταν διαφήμιση.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Την περασμένη χρονιά, η Kris Jenner είπε πως η εταιρεία Kylie Cosmetics κέρδισε 420 εκ. δολάρια μέσα σε 1.5 χρόνο, πράγμα που την έχει φέρει ήδη αρκετά κοντά στο να γίνει δισεκατομμυριούχος μέχρι την ηλικία των 25. Οπότε, την επόμενη φορά που πιάσετε τον εαυτό σας να κάνετε like σε μία από τις φωτογραφίες της Kylie, να θυμάστε πως συμβάλλετε στην αυτοκρατορία εκατομμυρίων της. Αλλά πώς να αντισταθεί κανείς σε αυτές τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες της μικρής Stormi;

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

[gallery-716816]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.