Αυτόν τον οίκο επέλεξε η Meghan Markle για το νυφικό της

The Jennettes
Σάββατο, 05 Μαΐου 2018
meghan27864.jpg

Πιο συγκεκριμένα η μελαχρινή Meghan που έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Harry, επέλεξε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, τους Βρετανούς σχεδιαστές Ralph & Russo για το πρώτο από τα δύο νυφικά που θα φορέσει στις 19 Μαΐου.

Πηγές αναφέρουν ότι είναι ένα βαριά διακοσμημένο, χειροποίητο νυφικό και η Meghan θα εμφανιστεί με αυτό στο εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα γίνει το μυστήριο.

Φήμες αναφέρουν ότι το κόστος του νυφικού ξεπερνάει τα 110.000 ευρώ, ένα ποσό που επιβαρύνει το γαμπρό φυσικά, καθώς επίσης και την οικογένειά του.

"Έχουν δαπανηθεί πολλές εργατοώρες για την κατασκευή του, το νυφικό είναι χειροποίητο, γι αυτό είναι μεγάλο το ποσό."

Δείτε ακόμη την πρώτη official φωτογραφία του Prince Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

Ο οίκος Ralph & Russo ήταν αυτός που επικρατούσε όλο αυτό τον καιρό, στα γραφεία στοιχημάτων και ο λόγος ήταν η εμφάνιση της Meghan στο επίσημο πορτραίτο του αρραβώνα της, όπου φορούσε μαύρο φόρεμα αξίας περίπου 56.000 λιρών.

Όσο για τη δεύτερη δεξίωση που θα δοθεί από τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House στο χώρο του Windsor Great Park, πηγές αναφέρουν ότι ο επικρατέστερος οίκος για το φόρεμα της Meghan, είναι και ο πιο αγαπημένος της βασιλικής οικογένειας και είναι ο Erdem.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να δούμε τη Meghan Markle νυφούλα και να αναλύσουμε τότε την εμφάνισή της.

Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα