CELEBRITIES

Η Cate Blanchett φόρεσε την ίδια τουαλέτα 4 χρόνια μετά για πολύ σημαντικό λόγο


Αφροδίτη Σακκά

9 Μαΐου 2018

20180509-zaa-p127-510605.jpg

"Από την υψηλή ραπτική στα T-shirts, οι υγειονομικές ταφές είναι γεμάτες από ρούχα που έχουν πεταχτεί χωρίς λόγο," είπε η Blanchett, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών, σε μία δήλωση. "Συγκεκριμένα στο κλίμα μας, μοιάζει ξεροκέφαλο και γελοίο τέτοιου είδους ρούχα να μην περιποιούνται και να φοριούνται ξανά για μια ζωή".

"Πιστεύω πως το στίγμα γύρω από το να φοράς ξανά ένα φόρεμα είναι αυθαίρετο και δεν βγάζει κανένα νόημα", είπε η Elizabeth Stewart, η στιλίστρια της Blanchett. "Είναι ένας κανόνας που θα ξεθυμάνει όπως και το 'όχι λευκά μετά την Εργατική Πρωτομαγιά'. Δεν επισκεπτόμαστε το Λούβρο περιμένοντας να δούμε ένα νέο αριστούργημα κάθε φορά. Η πραγματική ομορφιά και η τέχνη διαρκούν".

Η ηθοποιός φόρεσε επίσης κοσμήματα Chopard, ένα brand που τον Ιούλιο του 2018 είχε ανακοινώσει πως θα χρησιμοποιεί μόνο πραγματικό χρυσό στα κοσμήματα και τα ρολόγια του.

 

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή της στη gallery

[gallery-718454]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.