CELEBRITIES

Αυτή είναι η νταντά της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με μισθό άνω των 75.000 λιρών


14 Μαΐου 2018

20150613-zaa-d20-1431.jpg

Το 2013 που γεννήθηκε ο George, το ζευγάρι προσέλαβε μία από τις οικονόμους της Βασίλισσας, η οποία όμως πήρε σύνταξη όταν έκλεισε τα 72. Οι Δούκες του Κέιμπριτζ, βέβαια, γνώριζαν από την αρχή ότι ήταν προσωρινή λύση. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να εργάζεται για την οικογένεια η Ισπανίδα Maria Teresa, η οποία φροντίζει πλέον και τη Charlotte, αλλά και το νεογέννητο Louis.

Ζουν όλοι μαζί στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ενώ τους ακολουθεί σε κάθε ταξίδι. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα αυτοάμυνας, ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης και ολοκλήρωσε τετραετείς σπουδές βρεφοκομίας στο Πανεπιστήμιο του Gloucestershire, ένα από τα ακριβότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας.

Επιπλέον, απέκτησε δίπλωμα από τη σχολή Νorland της οποίας οι απόφοιτοι δέχονται προσφορές εργασίας από διπλωμάτες, ολιγάρχες και ροκ σταρ. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους εκεί, οι φοιτήτριες φορούν ελάχιστο make up, και όσον αφορά στα κοσμήματα, έχουν δικαίωμα για ένα μόνο ζευγάρι σκουλαρίκια. Όταν παρακολουθούν μαθήματα, υποχρεούνται να ντύνονται με τη χαρακτηριστική καφέ στολή τους, την οποία προτιμούν και σε ειδικές εκδηλώσεις – όπως στην περίπτωση της Turrion Borrallo στο γάμο της Pippa Middleton.

Σχετικά με το μισθό της, το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Σύμφωνα με φήμες, όμως, αν μία νταντά έχει τελειώσει την ίδια σχολή και ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, μπορεί να κερδίσει περισσότερες από 75.000 λίρες το χρόνο.

Gallery: H Kate Middleton στην πρώτη εμφάνιση του νέου μωρού της θύμιζε πριγκίπισσα Diana

[gallery-718408]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.