CELEBRITIES

H Whitney Houston είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της


17 Μαΐου 2018

19921125-wht-z03-041-1.jpg

Η πρεμιέρα του στις Κάννες, έφερε στο φως έναν πολύ σοκαριστικό ισχυρισμό: η Γουίτνεϊ είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά σε πολύ μικρή ηλικία από την ξαδέλφη της, τραγουδίστρια της σόουλ, Ντι Ντι Γουόργουικ (1945-2008), αδελφή της θρυλικής Ντιόν Γουόργουικ.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει εκ βαθέων συνεντεύξεις με συγγενείς και στενούς φίλους της Χιούστον, δύο από τους οποίους, στηρίζουν τον ισχυρισμό για τη σεξουαλική της κακοποίηση σε τρυφερή ηλικία: ο ετεροθαλής αδερφός της και πρώην μπασκετμπολίστας του NBA Γκάρι Γκάρλαντ-Χιούστον ισχυρίζεται ότι τόσο εκείνος, όσο και η Γουίτνεϊ, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την Γουόργουικ, όταν εκείνος ήταν 8 με 9 ετών-αν τα όσα λέει αληθεύουν, η Γουίτνεϊ ήταν νήπιο τότε.

Τον ισχυρισμό του στηρίζει και η στενή φίλη και βοηθός της Χιούστον, Μέρι Τζόουνς-συχνά αναφέρονται σε εκείνη ως «θεία Μέρι»-, η οποία λέει πως η τραγουδίστρια της είχε εκμυστηρευτεί πως είχε «κακοποιηθεί σεξουαλικά σε νεαρή ηλικία» από μία γυναίκα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.