CELEBRITIES

Ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στα σκαλιά της εκκλησίας


The Jennettes

18 Μαΐου 2018

20180421-zaa-ap2-512-1.jpg

Και ενώ ο μπαμπάς του πρίγκιπα Harry θα τη συνοδεύσει μέχρι ένα σημείο, δεν θα την πάει μέχρι το τέλος και η Meghan θα χρειαστεί να περπατήσει ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής μόνη της.

 

Το CNN αναφέρει πως η Meghan θα περπατήσει στον διάδρομο της εκκλησίας μόνη της, σε ένα όπως το αποκαλούν "έντονο φεμινιστικό statement" και ένα "άνευ προηγουμένου βήμα για μία royal νύφη". Αντί να τη συνοδεύσει ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της, η Meghan απ' ότι φαίνεται θα "περπατήσει χωρίς συνοδεία στο διάδρομο της εκκλησίας, αφού θα έχει συναντήσει ένα μέλος της εκκλησίας στη Δυτική πόρτα. Θα έχει συνοδεία για το πρώτο κομμάτι της γαμήλιας τελετής μόνο τα παρανυφάκια της, με το ανώτατο μέλος της εκκλησίας να περπατάει μπροστά".

Το CNN αναφέρει επίσης πως "Καμία άλλη royal νύη δεν έχει περπατήσει χωρίς συνοδεία στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου της". Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Markle μπορεί να γράψει ιστορία.

 

Gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν αρχίσει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.