CELEBRITIES

Ποια διάσημη περιφρόνησε τον George Clooney στον βασιλικό γάμο;


The Jennettes

22 Μαΐου 2018

20180519-zaa-ap2-943-1.jpg

Ενώ ακόμα και η ίδια η νύφη, η Meghan Markle, θέλησε να αφήσει το πλευρό του πρίγκιπά της για μερικά λεπτά για να χορέψει με τον Clooney, υπήρξε μία royal που απέρριψε την πρότασή του να βρεθούν στην πίστα. Σύμφωνα με την The Mirror, ο Clooney ζήτησε στη Sarah "Fergie" Ferguson να χορέψουν και εκείνη του αρνήθηκε.

"Η Fergie τον περιφρόνησε όταν της ζήτησε να χορέψουν, κάτι που διασκέδασε ιδιαίτερα τους άλλους καλεσμένους," έγραψε η The Mirror για την απάντηση της διαδόχου στον star του Hollywood. Ευτυχώς, υπήρχε πολύ ενθουσιασμός στη δεξίωση και η στιγμή ξεχάστηκε γρήγορα. Ενώ οι συμπρωταγωνιστές της Markle δεν έλαβαν πρόσκληση για τη δεξίωση, άλλοι διάσημοι καλεσμένοι περιλάμβαναν τους David και Victoria Beckham, Serena Williams, James Corden, Idris Elba, Amal Clooney και Priyanka Chopra, όπως αναφέρει η The Mirror.

Και παρά το δράμα του Clooney με τη Fergie, ακούγεται σαν όλοι να διασκέδασαν πραγματικά στο dance floor.

 

Gallery: Όλα τα looks των διασήμων στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

[gallery-718496]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.