CELEBRITIES

H Anne Hathaway δήλωσε "ντροπιασμένη και ταπεινωμένη"


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαΐου 2018

abaca-635743-408-1.jpg

Τώρα, η Hathaway δήλωσε στο αμερικάνικο Glamour πως ακόμη και το να πρέπει να δικαιολογίσει τις αυξομειώσεις τους βάρους της, της είναι αφόρητο: "Δεν ήθελα να αντιμετωπίσω φήμες περί εγκυμοσύνης".

"Βρίσκω τρομακτικό το ότι υπάρχει μία θύελλα την οποία πρέπει να προλάβω, αλλά έχω ιστορικό στο να νιώθω ντροπιασμένη και ταπεινώμενη για πολλούς διαφορετικούς λόγους." Ακόμα ένα θέμα που προέκυψε στη συνέντευξη ήταν η εμπλοκή της Hathaway στο κίνημα #TimesUp, που έχει σκοπό να εξαλείψει την σεξουαλική παρενόχληση και την ανισορροπία στην ισχύ των φύλων στο Hollywood.

"Έχω μία καριέρα 20 χρόνων και είχα μερικές πολύ, πολύ κακές εμπειρίες, αλλά είχα και πολλές καλές -και με τα δύο φύλα," εξήγησε. "Ενώ δεν φτάνουν καν τις φρικτές, ταπεινωτικές ιστορίες που μοιράστηκαν άλλοι τους τελευταίους μήνες, είχα αρνητικές εμπειρίες σε γυρίσματα, και μερικές σεξουαλικής φύσεως."

"Κάποιες είναι από το ξεκίνημα της καριέρας μου, κάποιες πιο πρόσφατες -όλες είναι απαράδεκτες".

 

Gallery: Το φόρεμα που φανέρωσε την εγκυμοσύνη της Pippa Middleton

[gallery-718513]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.