CELEBRITIES

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Marilyn Monroe με τον Hugh Hefner


The Jennettes

1 Ιουνίου 2018

20020609-dvc-s87-613.jpg

Ο Hefner αγόρασε την κρύπτη δίπλα από το μέρος που κείτεται η Marilyn στο Westwood Village Memorial Park το 1992 για 72.000 δολάρια. Κι αυτό λόγω της αγάπης του για την star και την επιρροή της στην καριέρα του και όχι επειδή είχαν ερωτική σχέση -ούτε και φιλική. "Πιστεύω στους συμβολισμούς," είχε δηλώσει ο Hefner το 2009. "Το να περάσω την αιωνιότητα δίπλα στη Marilyn είναι δύσκολο να το αρνηθώ".

To 2012, o δημιουργός της αυτοκρατορίας του Playboy αποκάλυψε στο CBS Los Angeles πως η σύνδεσή του με την ηθοποιό ήταν διπλάσια. "Νιώθω μία διπλή σύνδεση με εκείνη γιατί ήταν το κλειδί που με έκανε να ξεκινήσω το Playboy," δήλωσε ο Hefner, συμπληρώνοντας, "γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά," ως τη δεύτερη σύνδεση. (Ο Hefner γεννήθηκε στις 9 Απριλίου, 1926, ενώ η Marilyn, δύο μήνες αργότερα, σαν σήμερα, 1η Ιουνίου).

Είναι αλήθεια πως ο Hefner χρωστάει την επιτυχία του Playboy στην θρυλική ηθοποιό, αλλά οι προσωπικές ζωές τους δεν συναντήθηκαν ποτέ. Όταν ο Hefner ξεκίνησε το Playboy το 1953, η Marilyn ήταν η πρώτη που βγήκε στο εξώφυλλο, αλλά δεν πόζαρε ακριβώς για το περιοικό. Αντιθέτως, ο Hefner αγόρασε μερικές γυμνές φωτογραφίες της star από μία εταιρεία με ημερολόγια. Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν από έναν φωτογράφο ονόματι Tom Kelly.

H star ήταν η πρώτη "Sweetheart of the Month" ένας τίτλος γνωστός πλέον ως "Playmate". Παρ' ότι το εξώφυλλο αυτό βοήθησε το περιοδικό να κάνει επιτυχία στην πρώτη του κυκλοφορία, ο Hefner εξομολογήθηκε πως επειδή δεν μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles μέχρι και τις αρχές του 1970 και η Marilyn πέθανε το 1962, γι' αυτό δεν τη γνώρισε ποτέ. "Αλλά η αλήθεια είναι πως δε τη γνώρισα ποτέ," είπε στο CNN το 2011. "Της μίλησα μια φορά στο τηλέφωνο, αλλά δε τη γνώρισα ποτέ. Έφυγε, δυστυχώς, πριν έρθω".

 

Gallery: Δείτε φωτογραφίες της Marilyn Monroe που δεν είδαν ποτέ το φως τη δημοσιότητας

[gallery-717430]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.