CELEBRITIES

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν


The Jennettes

9 Ιουλίου 2018

abaca-braa20180513-066.jpg

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο αρραβώνας συνέβη στις Μπαχάμες, όπου ο Justin και η Hailey εθεάθησαν σε ρομαντικές στιγμές να χορεύουν salsa, παρά το ότι γύρω τους βρίσκονταν fans με τα κινητά τους. Σύμφωνα με το TMZ, όμως, o Justin έκανε την πρόταση μπροστά σε όλους και τους ζήτησε να βάλουν μέσα τα κινητά τους για τη μεγάλη στιγμή. Όπως αναφέρει το TMZ: "Λένε πως ήταν όλοι σε ένα εστιατόριο και χόρευαν salsa, όταν η ασφάλεια ζήτησε στον κόσμο να κρύψει τα κινητά για τη μεγάλη στιγμή, γιατί κάτι ξεχωριστό επρόκειτο να συμβεί. Είπαν πως ο Justin έκανε την πρόταση μπροστά σε όλους."

Τα γεγονότα εξιστόρησαν δύο γυναίκες που υποστηρίζουν πως ήταν στο εστιατόριο εκείνη τη ρομαντική στιγμή. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τον Justin ή την Hailey ακόμα, αλλά ο πατέρας του Justin, Jeremy Bieber, ανέβασε ένα post στο Instagram που μερικοί fans θεωρούν πως επιβεβαιώνει την πρόταση γάμου:

"@justinbieber Το περήφανος είναι το λιγότερο! Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο!" έγραψε ο Jeremy μαζί με μία φωτογραφία του Justin μπροστά από ένα ηλιοβασίλεμα.

 

 

Gallery: Justin Bieber- Selena Gomez: Το χρονικό της σχέσης τους

[gallery-717892]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.