CELEBRITIES

Ο απίθανος χορός του Barack Obama με τη γιαγιά του


The Jennettes

18 Ιουλίου 2018

000_17q1ld.jpg

Πριν εκφωνήσει το λόγο του στη Νότιο Αφρική, ο Barack Obama εμφανίστηκε πιο χαλαρός από ποτέ στην Κένυα. Ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α. έδειξε το ταλέντο τους το χορό, όταν επισκέφθηκε το Sauti Kii Foundation, το κέντρο νεότητας που διατηρεί η ετεροθαλής αδελφή του, Auma Obama. Μάλιστα, μαζί του σε όλο αυτό βρισκόταν και η γιαγιά του, Sarah, που είναι 96 ετών!

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τις χορευτικές του κινήσεις, μέσα στην εβδομάδα. Παρευρέθηκε στη συναυλία της Beyonce και του Jay-Z, και έκανε επίδειξη στην Tina Knowles.

Ήταν το πρώτο του ταξίδι στην Κένυα, από τη στιγμή που σταμάτησε να εκτελεί τα προεδρικά του καθήκοντα. Μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί, σχεδόν τριάντα χρόνια πριν, και γνώρισε τον Πρόεδρο Uhuru Kenyatta, σύμφωνα με τη USA Today.

Την επομένη, πήγε στο Johannesburg, για να αποτίσει φόρο τιμής στο Nelson Mandela, που σήμερα θα γινόταν 100 ετών.

Το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο. Κατέκρινε τους «τραμπούκους» πολιτικούς και τις «πολιτικές φόβου, κακίας και περικοπών» που ακολουθούνται σήμερα. Τόνισε επίσης την «παντελή έλλειψη ντροπής των πολιτικών αρχηγών, όταν αποδεικνύεται ότι ψεύδονται και, στη συνέχεια, το διπλασιάζουν, λέγοντας κι άλλα ψέματα».

 

Gallery: Φωτογραφίζοντας τον Barack Obama - Ένα σπάνιο λεύκωμα από τα 8 χρόνια προεδρίας του

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.