CELEBRITIES

Πώς θα περάσει η Meghan Markle τα πρώτα της γενέθλια ως Δούκισσα


The Jennettes

29 Ιουλίου 2018

20180717_zaa_m160_027.jpg

Από τη στιγμή που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η ζωή της Meghan Markle έχει αλλάξει δραστικά. Τώρα έρχεται μία ακόμη εμπειρία για τη Δούκισσα του Sussex: Στις 4 Αυγούστου πρόκειται να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια ως royal. 

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να περιμέναμε ότι ο πρίγκιπας Harry θα σχεδίαζε κάτι ξεχωριστό για εκείνη τη μέρα, αφού στην αντίστοιχη περίσταση την περσινή χρονιά είχε οργανώσει εκδρομή για σαφάρι, φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η σύζυγός του έχει την υποχρέωση να παρευρεθεί σε μία επίσημη εκδήλωση. Αντί, λοιπόν, οι δυο τους να περάσουν μία ρομαντική μέρα μαζί, θα παραστούν σε έναν γάμο!  

Σύμφωνα με το αμερικανικό Hello!, ένας από τους στενότερους φίλους του ζευγαριού, ο Charlie van Straubenzee, αποφάσισε να ενωθεί για πάντα με την αγαπημένη του με κουμπάρο - ποιον άλλον; - τον Harry. Η τελετή θα λάβει χώρα στο Surray. 

O Harry γνώρισε τον Van Straubenzee όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο. Επομένως, αν και παντρεύεται την ίδια μέρα με τα γενέθλια της Meghan, o πρίγκιπας δε θα έχανε με τίποτα τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής ενός από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. 

 

Δείτε επίσης τη Meghan Markle όταν φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.