CELEBRITIES

H Kendall Jenner εμφανίζεται σχεδόν γυμνή στο τελευταίο της εξώφυλλο


The Jennettes

8 Αυγούστου 2018

20180507_zaf_ny1_534.jpg

Η Kendall Jenner πόζαρε σχεδόν γυμνή για το εξώφυλλο του The Love Magazine, που κλείνει τα 10 του χρόνια. Πρόκειται για μία από τις πιο προκλητικές αλλά υπέροχες δουλειές της. Ο φωτογράφος της, Alasdair McLellan, μάλιστα, έκανε ορισμένες λήψεις μέσα σε πισίνα!

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Katie Grand, μοιράστηκε μία από τις φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου. Μπορούμε να τη δούμε να επιπλέει στο νερό φορώντας μόνο τα εσώρουχά της!

 

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Στη συνέντευξη που έδωσε, η Kendall αποκάλυψε ότι λατρεύει τη ζωή της, παρότι βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο. «Νιώθω πολύ, πολύ ευλογημένη και πιστεύω ότι ζω μία συναρπαστική ζωή. Δε θα την άλλαζα με τίποτα αλλά υπάρχουν μέρες που απλώς εύχομαι να μπορούσα να περπατήσω στο δρόμο και να είναι όλα διαφορετικά», αποκάλυψε.

 

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Η 22χρονη είναι μόνο μία από τις σταρ που πρωταγωνιστούν στο επετειακό τεύχος του περιοδικού. Σταρ όπως οι Uma Thurman, Naomi Campbell και Ariel Nicholson είναι εξίσου εντυπωσιακές.

 

Δείτε επίσης την gallery: Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Kendall Jenner στο Φεστιβάλ Καννών

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.