CELEBRITIES

Πού κάνουν διακοπές οι royals;


The Jennettes

13 Αυγούστου 2018

20180610_zaa_m160_088.jpg

Εκτός από μία εμφάνιση για την 100ή επέτειo της Μάχης της Αμιένης στη Γαλλία νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα περάσουν τον μήνα Αύγουστο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός Λονδίνου. Είναι ο μήνας διακοπών των royals και έχουν διάφορα ταξίδια προγραμματισμένα, μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

To Hello! αναφέρει πως ο William εθεάθη να ταξιδεύει από τη Γαλλία στο Norfolk της Αγγλίας και συγκεκριμένα στο Anmer Hall. Το εξοχικό των 10 δωματίων ήταν το πρώτο σπίτι του ζευγαριού με τα παιδιά τους πριν μετακομίσουν στο παλάτι του Kensington, ενώ έχει αποτελέσει ξανά προορισμός διακοπών των royals. Βρίσκεται σε ζώνη που απαγορεύει να πετούν αεροσκάφη, δίνοντας έτσι περισσότερη ιδιωτικότητα στην οικογένεια.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τα νέα πως η οικογένεια ταξίδεψε στο νησί Mustique της Καραϊβικής, μαζί με τους γονείς της Kate, ενώ το People συμπληρώνει πως το ζευγάρι θα ταξιδέψει στη Σκωτία για να επισκευθεί τη βασίλισσα, όπως κάθε χρόνο. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να την επισκευθούν κατά τη διάρκεια της 2μηνης διαμονής της στο Balmoral Castle.

 

Δείτε ακόμη:  H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.