CELEBRITIES

Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey φωτογραφίζονται πρώτη φορά για το Vanity Fair


The Jennettes

22 Αυγούστου 2018

abaca_636596_028_1.jpg

O Vincent Cassel και η Tina Kunakey, ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον κόσμο του Hollywood εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας τους, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του ιταλικού Vanity Fair, για πρώτη φορά. Ο 51χρονος Γάλλος ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Monica Bellucci είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής με αφορμή τη σχέση του με το 21χρονο μοντέλο από τη Σικελία, αφού αρκετές φήμες μιλούσαν για παράνομη σχέση όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Bellucci.

 

A post shared by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on

"Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Οταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς," δήλωσε ο Cassel στο περιοδικό. 

Η Tina Kunakey, που είναι 21 χρονών και μοντέλο, έχει ήδη ξεκινήσει μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στον χώρο, ενώ πολύ συχνά μοιράζεται ρομαντικές στιγμές της με τον Cassel στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

A post shared by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on

 

A post shared by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on

 

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.