CELEBRITIES

Whitney Houston: Το κουστούμι της από την ταινία «Σωματοφύλακας» σε δημοπρασία


The Jennettes

23 Αυγούστου 2018

w23-11350813427477.jpg

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να έχετε στη ντουλάπα σας ένα από τα κουστούμια της Whitney Houston; Η στολή «Βασίλισσα της νύχτας» που φορούσε η τραγουδίστρια στην αγαπημένη ταινία «Σωματοφύλας» (1992), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Kevin Costner, βγήκε σε δημοπρασία.

Το αξιομνημόνευτο σύνολο έχει τιμή εκκίνησης στο ScreenUsed.com, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, των 10.000 δολάρια και οι ενθουσιώδεις ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν, γιατί η δημοπρασία είναι έως τις 25 Αυγούστου.

Τη συγκεκριμένη στολή φορούσε ως Rachel Maron στη σκηνή της ταινίας, όπου δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Με το ίδιο ρούχο εμφανίζεται και στην αφίσα της ταινίας.

Βεβαίως, λόγω της επικίνδυνης σκηνής, στην στολή υπάρχουν «κάποιες τρύπες και σκισίματα» από τη χρήση της στην ταινία. Επίσης, λείπουν κομμάτια από τα αξεσουάρ με χάντρες.

Είναι δημιούργημα της υπεύθυνης για τα κοστούμια στην ταινία, της Σούζαν Νάινινγκερ. Πρόκειται για ένα σαν επιχρωμιωμένο κομμάτι από πλαστικό για το στήθος, υφασμάτινος κορσές, σύνολο από κάτω σε χρώμα μεταλλικό γκρι, κολάρο και ζώνη επίσης σε μεταλλικό γκρι, μακριά γάντια, μπότες με ψηλά τακούνια και ασημί αξεσουάρ για το κεφάλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.