CELEBRITIES

Maya Hawke: Η κόρη της Uma Thurman πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Tarantino


The Jennettes

24 Αυγούστου 2018

kori.jpg

Η κόρη της Uma Thurman, Maya Hawke, έρχεται να προστεθεί στο ήδη εντυπωσιακό cast του Quentin Tarantino για τη νέα του ταινία- θρίλερ «Once Upon a Time in Hollywood».

Η 20χρονη,την οποία θα δούμε και στην τρίτη σεζόν του «Stranger Things», στην ταινία του Tarantino θα την απολαύσουμε μαζί με τους: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie. Πρόκειται για ένα στο δράμα που αποτίει φόρο τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood, σύμφωνα με το Deadline.

Η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Dakota Fanning, Damian Lewis, Al Pacino, Timothy Olyphant, Luke Perry, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Tim Roth, Michael Madsen και Scoot McNairy. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το επόμενο έτος.

Η Hawke έκανε το ντεμπούτο της στο BBC για την προσαρμογή των Little Women πέρυσι και ξεχώρισε ως Jo March στο κλασικό μυθιστόρημα της Louisa May Alcott.

Μιλώντας στο παρελθόν για την υποστήριξη που έλαβε από τους διάσημους γονείς της Thurman και Ethan Hawke, δήλωσε: «Έχω μια θαυμάσια, υποστηρικτική σχέση με την οικογένειά μου και έχω πολλές συμβουλές για όλα τα πράγματα».

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι θα συμμετάσχει στο cast των «Stranger Things» της Netflix .

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η Hawke θα παίξει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Robin, η οποία "έχει βαρεθεί με την καθημερινή δουλειά της, αναζητά ενθουσιασμό στη ζωή της και παίρνει περισσότερα από όσα διαπραγματεύεται όταν αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό στο Hawkins".

Στο λογαριασμό Twitter της Netflix , αποκαλύφθηκε ότι το ανερχόμενο αστέρι θα παίζει "ένα εναλλακτικό κορίτσι ".

Δείτε ακόμη:Η Uma Thurman με την οικογένειά της στο St. Tropez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.