CELEBRITIES

Η Rose McGowan αποκάλυψε πως η Asia Argento έχει γυμνές φωτογραφίες του Tony Bennett


The Jennettes

28 Αυγούστου 2018

20180308_zaf_r103_068.jpg

Η Asia Argento είναι σε δύσκολη θέση, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου. Τώρα, μάλιστα, δέχεται πυρά από την πρώην φίλη της Rose McGowan, η οποία αποκαλύπτει και άλλες  λεπτομέρειες για την υπόθεση και «αδειάζει» την ηθοποιό μαζί με την οποία υπερασπίστηκε το κίνημα #MeΤoo σθεναρά.

Η Rose McGowan  προχώρησε σε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η πρώη φίλης της είχε γυμνές φωτογραφίες του Tony Bennett, του ηθοποιού που την κατηγορεί για αποπλάνηση, όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 12 ετών.

O 22χρόνος Bennet κατηγόρησε την Argento πως τον ανάγκασε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του στην Καλιφόρνια, όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 37. Η ελάχιστη ηλικία για συναινετικό σεξ στην Καλιφόρνια είναι 18 ετών. Την κατήγγειλε επίσης  πως του έδωσε 380.000 δολάρια για να σιωπήσει.

Rose McGowan προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση της Asia Argento. Στη δήλωση της ξεκαθαρίζει πως ήρθε πιο κοντά με την Argento ακριβώς λόγω της κοινής εμπειρίας τους με την υπόθεση του Harvey Weinstein .«Η Asia ήταν ένας άνθρωπος που καταλάβαινε το τραύμα μου με έναν τρόπο που άλλοι δεν μπορούσαν να το κάνουν. Μπορέσαμε με αυτό τον τρόπο να κάνουμε ή μια την άλλη να ακουστεί για τους κοινούς σκοπούς του κινήματος μας. Έχουμε ακόμα και ίδια τατουάζ».

Στη συνέχεια η McGowan έρχεται να υποστηρίξει τις κατηγορίες του Bennett σε βάρος της Argento . Αναφέρει πως ο φίλος της, Rein Dee, της αποκάλυψε οτι η Argento του είχε εξομολογηθεί πως όντως είχε σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο ηθοποιό. Επιπλέον, του είχε αποκαλύψει, μέσω γραπτών μηνυμάτων, πως είχε στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες του Bennett, ο οποίος υπήρξε διάσημος σαν παιδί-ηθοποιός, όταν εκείνος ήταν 12 ετών. «Όμως», λέει η Rose McGowan, «η Argento δεν το ανέφερε στις αρχές, στους γονείς του, δεν τον μπλόκαρε από τα social media. Δεν του έστειλε καν μήνυμα που να του λέει "μη μου στέλνεις τέτοιες φωτογραφίες, είναι ανάρμοστες».

Αντίθετα, ο φίλος της επέμενε να πάει και να αναφέρει τα μηνύματα της Argento στην αστυνομία. «Απάντησα πως πρέπει να το κάνει. Όμως την ίδια στιγμή ήξερα πως όλα όσα είχαμε καταφέρει να αναδείξουμε στο κίνημα #MeToo, βρίσκονταν σε κίνδυνο».

Η Rose McGowan καταλήγει πως «δεν πρέπει να υπάρχει ούτε σπιθαμή ανοχής στην σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση» ενώ συμπληρώνει «Asia ήσουν φίλη μου. Σε αγαπούσα. Ξόδεψες και ρίσκαρες πολλά για να συνταχθείς με το κίνημα #MeToo. Κάνε το σωστό. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι δίκαιη. Άσε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Γίνε ο άνθρωπος που θα ευχόσουν να είχε γίνει ο Harvey Weinstein».

Δείτε επίσης: 8 διάσημοι σεξομανείς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.