CELEBRITIES

Η Melania Trump φόρεσε γόβες στιλέτο και φούστα αξίας 4.000 δολαρίων για να σκάψει


The Jennettes

29 Αυγούστου 2018

20180430-zaf-p77-085.jpg

Ήταν θέμα χρόνου πριν η Melania Trump έκανε ακόμα μία εμφάνιση που θα τραβούσε όλη την προσοχή επάνω της.  Η πρώρη κυρία έκανε ακριβώς αυτό τη Δευτέρα, όταν είχε όπως είπε "την τιμή να συμβάλλει στο υπέροχο και ιστορικό" έδαφος του Λευκού Οίκου, φυτεύοντας ένα κομμάτι του Eisenhower Oak. Φυσικά δεν φόρεσε γάντια κηπουρού και δεν προσποιήθηκε πως προσπάθησε να ντυθεί για την περίσταση. Παρ' ότι όντως μπήκε μέσα στον κήπο, η Trump παρέμεινε πιστή στο συνηθισμένο της look, έναν ακριβό συνδυασμό από designer κομμάτια.

Αυτή τη φορά, το look της Trump περιλάμβανε ένα ζευγάρι παστέλ ροζ γόβες στιλέτο, Christian Louboutin, ένα στενό, αμάνικο top και μία φούστα Valentino αξίας 3.950 δολαρίων. Όλα αυτά ταίριαξαν και με το χρυσό φτιάρι που χρησιμοποίησε η Trump, ενώ απέδειξαν πως απ' ότι φαίνεται, η πρώτη κυρία πραγματικά δε νοιάζεται για τον εξονυχιστικό έλεγχο από τα media που είναι πλέον δεδομένος.

Παρ' όλα αυτά, το χρυσό φτιάρι δεν ήταν τόσο επιλογή της Trump -συχνά χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους αντικείμενα για διάφορες επίσημες περιστάσεις - και να αναφέρουμε πως και η Michelle Obama είχε βοηθήσει κάποτε σε εμφύτευση δέντρου φορώντας γόβες. Μπορεί η Melania Trump να μην είναι τόσο αγαπητή όσο η Michelle Obama, αλλά σίγουρα έχει έναν δικό της τρόπο να παρουσιάζει τον εαυτό της ως πρώτη κυρία.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Melania Trump στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.