CELEBRITIES

O Gérard Depardieu κατηγορείται για βιασμό


The Jennettes

31 Αυγούστου 2018

abaca_631665_003.jpg

Ο Γάλλος ηθοποιός Gérard Depardieu κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση από μία νεαρή ηθοποιό, σύμφωνα με δικαστικές πηγές. Αρνείται όλες τις κατηγορίες, όπως είπε ο δικηγόρος του στο AFP. Οι κατηγορίες κατά του 69χρονου κατατέθηκαν στην αστυνομία από μία 22χρονη Γαλλίδα ηθοποιό τη Δευτέρα, όπως ανέφερε το γαλλικό ραδιόφωνο. Ο Depardieu είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως Cyrano de Bergerac και Jean de Florette.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά media, το περιστατικό συνέβη αυτόν τον μήνα σε μία από τις κατοικίες του Depardieu στο Παρίσι. Η ανώνυμη ηθοποιός και συγγραφέας έκανε κατάθεση στην αστυνομία του Lambesc, στη νότια Γαλλία, ενώ μετά η υπόθεση μεταφέρθηκε στην γαλλική πρωτεύουσα, ενώ γνώριζε τον ηθοποιό πριν συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως ισχυρίζεται.

Ο δικηγόρος του Depardieu δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο: "Είχα μία μεγάλη συνάντηση με τον Gérard Depardieu και είμαι απόλυτα σίγουρος πως η αθωότητά του θα αποδειχθεί". Ο ηθοποιός, είπε, ήταν "ταραγμένος" με τις κατηγορίες, που είναι κατά "οτιδήποτε είναι και σέβεται".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.