CELEBRITIES

Η Μeghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το χαϊδευτικό του πρίγκιπα Harry και ήταν ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2018

20180705_zaa_ap2_210.jpg

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονταν στη φιλανθρωπική εκδήλωση του μιούζικαλ Hamilton και η Δούκισσα του Sussex είχε ένα μικρό ατύχημα: Αποκάλεσε το σύζυγό της με το χαϊδευτικό του, ενώ φάνηκε πως ντράπηκε πολύ, όταν οι γύρω της το πρόσεξαν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμεν να δούμε το ζευγάρι να ποζάρει για μία φωτογραφία με τους ηθοποιούς. Κάποια στιγμή, η Meghan γύρισε στο Harry και τον ρώτησε "Βλέπεις, αγάπη μου;" Όλοι το θεώρησαν αξιολάτρευτο, όμως η αμηχανία της ήταν έκδηλη. 

Μπορεί να ήταν μία κακή στιγμή για τη Δούκισσα, καθώς θα έρπεπε να συγκρατείται σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως είδαμε για μία ακόμη φορά πόσο λατρεύει τον 34χρονο. Στις επίσημες εμφανίσεις τους το αποφεύγουν, όταν όμως το επιτρέπει η περίσταση είναι τρυφεροί ο ένας απέναντι στον άλλο. Περπατούν χέρι χέρι και αγκαλιάζονται διακριτικά.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Markle έκλεψε την παράσταση με το tuxedo dress που επέλεξε, αποτελώντας για μία ακόμη φορά σύμβολο κομψότητας.

 

Δείτε επίσης την gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.