CELEBRITIES

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για την πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2018

19970606_ddn_k14_018.jpg

H πριγκίπισσα Diana ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του 20ου αιώνα. Παρότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν διαρκώς στραμμένα πάνω της, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε γνωρίζαμε για την πολυαγαπημένη μας Lady Di. Ποια είναι αυτά;

1. Ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, αλλά ήταν πολύ ψηλή

Η Diana σπούδασε χορό και ήθελε να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα, αλλά το ύψος της δεν της το επέτρεψε. Μάλιστα, όταν, το 2017, η καθηγήτριά της, Anne Allan, μίλησε για την πριγκίπισσα, είπε χαρακτηριστικά "Είχε το χορό στην ψυχή της. Καταλάβαινα την ευχαρίστηση που της έδινε. Λάτρευε την ελευθερία που της έδινε η ικανότητά της να χορεύει... Μπορούσα να δω ότι την ανακούφιζε από την πολυτάραχη προσωπική της ζωή."

2. Δεν ήταν καλή μαθήτρια

Η Diana έκανε μαθήματα στο σπίτι μέχρι τα 9 της χρόνια. Τότε, πήγε εσωτερική σε σχολείο για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της. Απέτυχε δύο φορές στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Λύκειο και, τελικά, παράτησε το σχολείο στα 16. Έπειτα, παρακολούθησε μαθήματα σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελβετίας για ένα μόνο εξάμηνο και, τελικά, γνώρισε τον πρίγκιπα Charles και δε συνέχισε ποτέ. 

3. Ήταν η πρώτη σύζυγος πρίγκιπα που εργαζόταν κανονικά

Όταν παντρεύτηκε τον Charles, το 1981, η Diana έγινε η πρώτη royal νύφη που εργαζόταν κανονικά, μέχρι τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε. Στη συνέχεια, η Kate Middleton πήρε τον τίτλο της πρώτης συζύγου πρίγκιπα με πτυχίο Πανεπιστημίου.

4. Ο πρίγκιπας Charles αρχικά έβγαινε με τη μεγαλύτερη αδελφή της

Η Diana γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο μέσω της αδελφής της, Sarah. Ο Charles και εκείνη είχαν ένα μικρό φλερτ στο τέλος της δεκαετίας του '70. "Εγώ τους σύστησα. Είμαι ο Έρωτας", είχε δηλώσει.

5. Η Catherine Walker ήταν η αγαπημένη της σχεδιάστρια

Η προσωπική σχεδιάστρια της Diana, Catherine Walker, είχε "αδελφικούς δεσμούς" με την πριγκίπισσα. Εκείνη σχεδίασε τα πιο αξιομνημόνευτα ρούχα της και τη βοήθησε να βρει το προσωπικό της στιλ. 

23 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

6. Οι ΑΒΒΑ ήταν το αγαπημένο της συγκρότημα

Οι Σουηδοί ΑΒΒΑ ήταν η αγαπημένη ποπ μπάντα της Diana. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που έδωσαν παράσταση στη γαμήλια δεξίωση του William και της Kate Middleton.

7. Ηχογράφησε πολλές από τις σκέψεις της

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο που προκάλεσε το διαζύγιό της, η Diana αποφάσισε να ηχογραφεί τις σκέψεις της για να δώσει τη δική της πλευρά της ιστορίας. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε το έργο της, ζήτησε από έναν φίλο της να στείλει τις κασέτες στο δημοσιογράφο Andrew Morton.

 

Δείτε επίσης την gallery: Aναδημιουργήσαμε τα πιο iconic looks της πριγκίπισσας Diana 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.