CELEBRITIES

H Selena Gomez έχει εξαφανιστεί από τα social media για έναν πολύ σημαντικό λόγο


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2018

20170427_zaf_o05_020.jpg

Από τη μέρα που χώρισε με τον Justin Bieber, η Selena Gomez έχει κρατήσει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, όλοι περιμέναμε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην συντρόφου της με την Hailey Baldwin, όμως η σταρ μας εξέπληξε καθώς δεν έκανε καμία δήλωση.

Η 26χρονη έδωσε συνέντευξη στο Elle US και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πολύ απλά ότι απέχει από το Internet.

«Δε χρησιμοποιώ το διαδίκτυο. Έχω να το κάνω εδώ και μήνες», δήλωσε. «Δεν έχω καν τον κωδικό μου για το Instagram. Δεν έχω εφαρμογές στο κινητό μου, ούτε για να επεξεργάζομαι φωτογραφίες. Έχω μόνο ένα παιχνίδι.» Χρησιμοποιεί το λογαριασμό της από το τηλέφωνο μίας φίλης της, όμως, για να μη χάνει κάθε επαφή με το κοινό της.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Όταν τη ρώτησαν γιατί, αποκάλυψε ότι πλέον δεν την εκφράζει και προτιμάει να είναι επιλεκτική. «Σχετικά με την προσωπική μου ζωή,  δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος με δει να πίνω ένα ποτήρι κρασί. Δεν κρύβομαι. Έπρεπε, όμως, να πάρω αυτή τη συνειδητή απόφαση – εάν θέλω να περάσω χρόνο με τους φίλους μου, θα το κάνω.»

Εκτός από παρέα με τους φίλους της, η Selena ανέφερε ότι ασχολείται και με τον εθελοντισμό. Από το Μάρτιο, ανήκει στην ομάδα της Α21, μίας οργάνωσης κατά του trafficking.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

«Δουλεύω τόσο καιρό και δεν μπορώ να παίρνω άλλο. Τώρα, θέλω μόνο να δίνω», είπε για αυτή της την επιλογή.

 

Δείτε επίσης την gallery: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.