CELEBRITIES

Ο λόγος που δεν θα δούμε φωτογραφίες του πρίγκιπα George από την πρώτη μέρα στο σχολείο φέτος


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_565801_004_1.jpg

Πέρυσι τέτοια εποχή, ο κόσμος είδε το ντροπαλό πρίγκιπα George να κρατά σφιχτά το χέρι του μπαμπά του πηγαίνοντας στην πρώτη του μέρα στο σχολείο. Με την τότε έγκυο δούκισσα του Cambridge να βρίσκεται στο σπίτι με βαριά πρωινή αδιαθεσία, ο πρίγκιπας William και ο μεγαλύτερος γιος του χαιρέτισαν τις κάμερες όσο έμπαιναν μέσα στις πύλες του σχολείου, πριν ποζάρουν για την επίσημη φωτογραφία του George την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Τη Πέμπτη,ο 5χρονος θα επιστρέψει στο Thomas’s Academy στο Battersea για την πρώτη του μέρα στην 1η Δημοτικού, αλλά οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι δεν έλαβαν καμία πρόσκληση να καλύψουν το γεγονός.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte δεν κάθονται ποτέ με τους γονείς τους

Όπως εξήγησε η βασιλική ανταποκτρίτρια του HELLO!, Emily Nash: "Η φοίτηση του πρίγκιπα George στο σχολείο και ιδιωτική και ενώ ο δούκας και η δούκισσα μοιράστηκαν μία φωτογραφία από την πρώτη του μέρα στο προνήπιο, δεν θα το κάνουν κάθε χρόνο".

Αυτό εξηγεί και τον λόγο που έχουμε δει πορτραίτα του George την πρώτη του μέρα στο Westacre Montessori τον Ιανουάριο του 2016, και της πριγκίπισσας Charlotte την πρώτη της μέρα στο Willcocks Nursery School στο Kensington νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Δείτε ακόμη: Η πιο γλυκιά φωτογραφία του 2017 είναι του πρίγκιπα George στο σχολείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.