CELEBRITIES

Η Νicole Kidman αποκαλύπτει πώς την άλλαξε η τελευταία της ταινία


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2018

20171108_zaf_v01_058.jpg

H Νicole Kidman είναι αγνώριστη στην τελευταία της ταινία, Destroyer, και αποκάλυψε πως προσπάθησε σκληρά να προετοιμαστεί για να ενσαρκώσει απόλυτα το ρόλο της. Η 51χρονη υποδύθηκε την Erin Bell, μία πράκτορα του FBI, και δήλωσε ότι η αλλαγή στην εμφάνιση ήταν η μικρότερη που βίωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV and More (@tv_more) on

«’Θα το νιώσω; Είναι αληθινό;’, σκέφτομαι, και είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Αφήνω τα υπόλοιπα στους άλλους. Αλλιώς, όλα γίνονται για το έξω, και εγώ πρέπει να βγάλω το ρόλο από μέσα μου», εξήγησε στο E!News.

Στην ταινία θα δούμε πώς η Erin πάλεψε να συνεχίσει τη ζωή της γεμάτη τύψεις, μετά από μία αποτυχημένη αποστολή. Σύμφωνα με την Kidman, το πρόσωπο αυτό χαρακτηρίζεται από πόνο και μετάνοια, ενώ μάχεται για τη σωτηρία του. Έτσι, μελέτησε πολύ κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του και έκανε μεγάλη εσωτερική αναζήτηση.

Συνήθως, τέτοιοι ρόλοι είναι γραμμένοι για άνδρες και αυτή τη φορά έγινε η αλλαγή. «Μου φαίνεται πολύ ωραίο αυτό», είπε η Nicole. «Επίσης η σκηνοθέτιδα είναι μία γυναίκα που βγήκε εκεί έξω και είπε ‘Δε θα συμβιβαστώ και θα το καταφέρω.’ Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος της δουλειάς της και του οράματός της», συνέχισε.

 

Δείτε επίσης την gallery: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.