CELEBRITIES

Γιατί το BBC αρνήθηκε να αναμεταδόσει τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_465866_005_1.jpg

Περίπου 24 εκατομμύρια Βρετανοί κάτοικοι ήταν συντονισμένοι για να παρακολουθήσουν τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry τον Μάιο - με το BBC να παίρνει 4 φορές περισσότερους τηλεθεατές από τα ανταγωνιστικά κανάλια του- αλλά τώρα φαίνεται πως το British Broadcasting Corporation δεν έχει πεισθεί πως ο γάμος της πριγκίπισσας Eugenie θα είναι τόσο δημοφιλής. Σύμφωνα με τη Mail την Κυριακή, "Μπορώ να αποκαλύψω πως ο πρίγκιπας Andrew προσπάθησε να κάνει μία συμφωνία με το κανάλι για να δείξει στην τηλεόραση την μεγάλη μέρα της κόρης του," γράφει η ρεπόρτερ Katie Hind. "Ωστόσο, μετά από μερικά μυστικά meetings, είπαν στο παλάτι πως δεν θα συμβεί".

Πιστεύεται πως αντιθέτως, το ITV θα προσφέρει κάλυψη της μέρα, αλλά αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το παλάτι. Ενώ είναι πιθανό η μέρα γάμου της πριγκίπισσας Eugenie να μην είναι όσο δημοφιλής ήταν της Meghan - ή της Kate και του William- παραμένει ένας σημαντικός royal γάμος, αφού πρόκειται να παρευρεθούν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack Brooksbank θα παντρευτούν στο St George's Chapel στο Windsor Castle (όπου παντρεύτηκαν και ο Harry με τη Meghan) στις 12 Οκτωβρίου.

 

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle φοράει κοστούμι για την πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.