CELEBRITIES

H αποκάλυψη της Asia Argento για τη σχέση της με τον Anthony Bourdain


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2018

20170909_zaa_a123_744.jpg

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατο του συντρόφου της και διάσημου σεφ, Anthony Bourdain, η Asia Argento ξέσπασε σε λυγμούς και μίλησε για όλα όσα ένιωσε μετά την αυτοκτονία του. Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια.

«Ο θυμός με κράτησε ζωντανή επειδή αλλιώς, η απελπισία μου δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει τέλος», δήλωσε στη DailyMailTV. «Και μετά ήμουν θυμωμένη μαζί του, επειδή εγκατέλειψε τα παιδιά μου», συνέχισε, αναφερόμενη στο γιο και την κόρη της, από προηγούμενες σχέσεις της.

Έπειτα, αναφέρθηκε στα κακοήθη σχόλια που δέχθηκε, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Bourdain. «Καταλαβαίνω πως ο κόσμος χρειάζεται έναν λόγο. Θέλω κι εγώ να βρω έναν λόγο. Τον αγαπούσαμε όλοι τόσο πολύ», είπε η 43χρονη ηθοποιός, σχετικά με όσους τον ήθελαν να δίνει τέλος στη ζωή του επειδή εκείνη τον απατούσε. «Ο κόσμος θέλει να αυτοκτόνησε για κάτι τέτοιο. Με απατούσε κι εκείνος», ολοκλήρωσε.

Οι παράλληλες σχέσεις, όμως, δεν αποτελούσαν πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού. «Ήταν ένας άνδρας που ταξίδευε 265 μέρες το χρόνο. Όταν βλεπόμασταν, περνούσαμε πολύ ωραία μαζί. Δεν είμαστε παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Anthony σαν κάποιον που θα έκανε κάτι τόσο μεγάλο για κάτι τόσο μικρό. Αυτό που με κάνει να νιώθω απαίσια, όμως, είναι ότι αισθανόταν τόσο πόνο και εγώ δεν το κατάλαβα. Και για αυτό, θα είμαι ένοχη για το υπόλοιπο της ζωής μου», εκμυστηρεύτηκε στη DailyMailTV.

H συνέντευξη της σταρ δημοσιεύθηκε μόλις μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της σειράς του CNN, Anthony Bourdain: Parts Unknown.

 

Δείτε επίσης την gallery: Διάσημοι που επέλεξαν να ακολουθήσουν νέα καριέρα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.