CELEBRITIES

Πώς άλλαξε η ζωή του George Clooney όταν γνώρισε την Amal


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_637692_020_1.jpg

«Πίστευα ότι εάν έχεις επιτυχημένη καριέρα δεν μπορείς να έχεις μία εξίσου επιτυχημένη ερωτική ζωή. Και μετά γνώρισα την Amal.» Όταν ο George Clooney είπε αυτά τα λόγια πέρσι το καλοκαίρι, τα εννοούσε απόλυτα.

Πηγές αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την οικογένειά του, ενώ ζουν μία απόλυτα υγιή ζωή μαζί με τα παιδιά τους. Σήμερα κλείνουν τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου γάμου, με την αγάπη τους να είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

Μπορεί η ζωή του ηθοποιού να ήταν ήδη ολοκληρωμένη και όταν ήταν ορκισμένος εργένης, όμως η δικηγόρος την άλλαξε ριζικά.

«Δεν βγήκα καν από το σπίτι». Είχε αποκαλύψει ο Clooney στον David Letterman για την πρώτη γνωριμία τους. «Είναι τρελό. Ένας κοινός μας φίλος μου είπε ‘Έρχομαι σε εσένα, μπορώ να φέρω και μία φίλη;’ Και σκέφτηκα ‘Φυσικά’. Μετά με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε ‘Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που θα έρθει σπίτι σου και θα την παντρευτείς’. Και το πιο αστείο ήταν ότι οι γονείς μου είχαν έρθει να με δουν, οπότε ήταν εκεί και απλώς μιλούσαμε όλοι μαζί και μετά, ξέρεις, πήρα το e-mail της για να μου στείλει κάτι φωτογραφίες, και έπειτα αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα και πραγματικά δεν ήξερα αν θα ήθελε να βγει μαζί μου. Πίστευα ότι είμαστε απλώς φίλοι», συνέχισε.

Από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, εκείνος άρχισε να κάνει σκέψεις για οικογένεια. Θέλησε, για πρώτη φορά, να θέσεις ως προτεραιότητά του κάποιον άλλο άνθρωπο, πέρα από τον ίδιο. Θέλησε να δεσμευτεί, θέλησε να γίνει ο άνδρας που θα καθόταν σπίτι με τα παιδιά του ένα Σαββατόβραδο – κάτι που, παλιότερα, δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό του.

Επιπλέον, ο σταρ ευαισθητοποιήθηκε περισσότερο σε ανθρωπιστικά ζητήματα. Μαζί με τη σύζυγό του ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και παλεύουν μαζί να αλλάξουν τον κόσμο, όσο μπορούν. Οι κοινοί τους στόχοι τους έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά, και ο δεσμός τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Τελικά, από ορκισμένος εργένης, o George Clooney μετατράπηκε σε πρότυπο οικογενειάρχη – και όλα χάρη στον έρωτά του για την Amal!

Δείτε επίσης την gallery: Τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.