CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow & Brad Falchuk: Όλα όσα ξέρουμε για τον πολυαναμενόμενο γάμο τους


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_613520_070.jpg

Αν σκεφτούμε πως η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε κρυφά τον Chris Martin το 2003 και ο αρραβώνας της με τον Brad Falchuk πέρσι άργησε να γίνει γνωστός, ένα πράγμα είναι σίγουρο: τίποτα που αφορά στην προσωπική της ζωή δεν θα γίνει γνωστό μέχρι η ίδια να το αποφασίσει. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με sites του εξωτερικού, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνουν πως ο γάμος τους θα γίνει πάρα πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 στο τηλεοπτικό πλατό της σειράς Glee, της οποίας ο Falchuk ήταν δημιουργός, και ξεκίνησαν να βγαίνουν αμέσως. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα στην πρεμιέρα της σειράς Scream Queens.

Δυστυχώς, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του ζευγαριού στα Hamptons, ενώ στη λίστα των καλεσμένων ακούγεται πως είναι οι Cameron Diaz, Reese Witherspoon και ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε το νυφικό που θα επιλέξει η Gwyneth.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.