CELEBRITIES

Ο αδερφός της Kate Middleton εργάζεται ως ξεναγός μετά τη χρεοκοπία της εταιρείας του


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2018

20170520_zaa_ap2_326.jpg

Όλοι χρειαζόμαστε την εργασία, ακόμα και τα royal πεθερικά. Ο μικρότερος αδερφός της Kate Middleton, James Middleton, έχει ξεκινήσει να εργάζεται ως ξεναγός σε αξιοθέατα της Σκωτίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

H νέα του δουλειά ήρθε αφού η εταιρεία με marshmallows του James, Boomf, έχασε 3 εκατομμύρια μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, γεγονός το οποίο ακολουθεί και έναν χωρισμό μετά από πέντε χρόνια σχέσης με την ηθοποιός Donna Air, τον Φεβρουάριο. 

Ο James δουλεύει τις προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές στη ζωή του στη Σκωτία, όπου ζήτησε τη βοήθεια της οικογένειάς του μετά από όλες αυτές τις μεταβάσεις. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο James κάνει tours στο Glen Affric Lodge κοντά στο Loch Ness. Η ιδιοκτησία ανοίκει στον David Matthews, πατέρα του James Matthews, του συζύγου της Pippa Middleton.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με την αλλαγή καριέρας του James δεν έχουν υπάρξει και πολύ ευγενικά. Η Daily Mail ανέφερε πως η αλλαγή είχε ως αποτέλεσμα "μερικές φωτογραφίες για χάρη της δημοσιότητας" και πως ο James "πόζαρε με ασεβή τρόπο με πελάτες του ξενοδοχείου στο δείπνο". Ούτε το Instagram ούτε το Twitter του James αποδεικνύουν την αλλαγή καριέρας του μέχρι στιγμής, ωστόσο, η περιοχή που αναφέρεται πως κάνει τις ξεναγήσεις είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily (@em__w) on

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φοράει το χρώμα της χρονιάς 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.