CELEBRITIES

Lila Grace Moss Hack: Η κόρη της Kate Moss έγινε 16 και το γιόρτασε όπως κάθε παιδί της ηλικίας της


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2018

20170522_zaa_nc34_189.jpg

Η Lila Grace Moss Hack, κόρη της Kate Moss και του ιδρυτή της Dazed Media, Jefferson Hack, μπορεί να έχει ήδη καριέρα μοντέλου και να κάθεται στο front-row του Fashion Week, αλλά γιόρτασε τα 16ά γενέθλιά της σαν μία πραγματική έφηβη. Η Moss Hack, της οποίας τα γενέθλια ήταν στις 19 Σεπτεμβίου, έκλεισε τα 16 σε έναν ηλιόλουστο Ευρωπαϊκό προορισμό. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 16χρονη γιόρτασε με τη μαμά της, την καλύτερή της φίλη Iris Law και τη μητέρα της Law, Sadie Frost. Παρ' ότι το Instagram της είναι ιδιωτικό, οι φίλοι της μοιράστηκαν φωτογραφίες και videos από τη γιορτή.

Το Σάββατο, η εορτάζουσα πόζαρε με τη μαμά της σε ένα σκάφος σε άγνωστη περιοχή, ενώ η Law ανέβαζε τις φωτογραφίες στα Instagram stories της. Φυσικά, καμία γενέθλια φωτογραφία δεν θα ήταν η ίδια χωρίς ένα throwback tag σε φωτογραφία από παιδικούς φίλους στο Instagram.

f

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.