Μία πολύ περίεργη συνέντευξη της Drew Barrymore έγινε viral και κανείς δε ξέρει το γιατί

The Jennettes
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018
abaca_577377_037.jpg

Όλοι γνωρίζουν τη Drew Barrymore - ηθοποιός, παραγωγός, αγαπημένη celebrity όλων. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία ξεκίνησε το 1982, η Barrymore έχει δώσει περίπου 12 εκ. συνεντεύξεις, οπότε μέχρι τώρα έχουμε μία καλή ιδέα για το πώς μιλά στον τύπο.

Γι' αυτό και όταν ο δημιογράφος Adam Baron είδε αυτή τη συνέντευξη με τη Barrymore στο περιοδικό της Egypt Air, Horus, του φάνηκε λίγο... περίεργη.

Η συνέντευξη από τις πρώτες προτάσεις, ξεκινά πράγματι λίγο περίεργα:

Πήγη: @adammbaron

"Παρά το ότι έχει υπάρξει ασταθής στις σχέσεις στη ζωή της, παρά τους πολλούς ανεπιτυχείς γάμους και παρά τη πολυάσχολη ζωή της διασημότητας που κυριαρχούσε στη ζωή της για πολλά χρόνια, η υπέροχη Αμερικανίδα ηθοποιός του Hollywood, Drew Barrymore, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει απεριόριστες διακοπές για να παίξει τον πιο σημαντικό της ρόλο ως μητέρα," γράφει η εισαγωγή της συνέντευξης.

Κάτι αρκετά περίεργο, αφού η Barrymore τον Απρίλιο δήλωσε το περιοδικό Working Mom πως λατρεύει να είναι μία εργαζόμενη μητέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Όλη η συνέντευξη είναι γεμάτη με εξαιρετικά ύποπτες φράσεις για θέματα όπως καριέρα και μητρότητα, ενώ πολλοί πιστεύουν πως η συνέντευξη είναι ψεύτικη.

Η εταιρεία παραγωγής της Barrymore, Flower Films, έδειξε εξίσου μπερδεμένη με τη συγκεκριμένη συνέντευξη, όταν το Buzzfeed News επικοινώνησε μαζί τους σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε επίσης: H Drew Barrymore μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά

"Δεν είχα ιδέα για όλο αυτό και δεν έχουμε καμία καταχώρηση της συγκεκριμένης συνέντευξης αλλά θα το ερευνήσουμε," έγραψε ο Chris Miller, πρόεδρος της Flower Films, σε ένα email στο Buzzfeed News. Λίγο αργότερα, ένας εκπρόσωπος είπε στη HuffPost και στο Yahoo News πως η Barrymore "δε συμμετείχε" στο άρθρο - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ωστόσο, η Egypt Air επιμένει πως η συνέντευξη είναι πραγματική, γράφοντας στο Twitter πως ήταν "μία επαγγελματική συνέντευξη περιοδικού από την Dr. Aida Tekla, πρώην πρόεδρο του HFPA (Hollywood Foreign Press Association)."

Συγχρόνως, υπάρχει ακόμα μία συνέντευξη της Barrymore, που φαίνεται πως έχει γράψει κάποια με το όνομα Aida Takla (ή Tekla) που εμφανίστηκε μερικές μέρες πριν στο αραβικό περιοδικό Ahram και είναι γραμμένη στα αραβικά.

Και μετά έγινε κάτι ακόμα πιο περίεργο: Ο Adam Baron που είδε πρώτος τη συνέντευξη, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία που η Barrymore έχει την ίδια πόζα με αυτή στο περιοδικό Horus. Κάποια από τις δύο, λοιπόν, είναι Photoshop. Αλλά ποιά;

Η Egypt Air, κι αυτή τη φορά ως προσωπικά η Aida Takla, επιμένει πως η συνέντευξη παρ' όλα αυτά ήταν πραγματική.

Σύμφωνα με μία γρήγορη μετάφραση στο Google Translate που έκανε το Buzzfeed News, τα λεγόμενα της Barrymore στο περιοδικό Ahram βγάζουν πολύ περισσότερο νόημα από αυτά στο περιοδικό Horus, οπότε ίσως να μιλάμε για μία κακή μετάφραση.

Το μυστήριο παραμένει ακόμα άλυτο - προς το παρόν.

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν