CELEBRITIES

H Drew Barrymore μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_614823_016.jpg

H Drew Barrymore εμφανίστηκε στην εκπομπή Norm Macdonald Has A Show και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια που έζησε. Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στην εποχή που εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης, όταν ήταν μόλις 14.

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε εάν της λείπει η κοκαΐνη. «Όχι», απάντησε. «Θεέ μου, έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά όχι. Τίποτα δε θα έμοιαζε με χειρότερο εφιάλτη. Ποτέ δεν έκανα χρήση παραισθησιογόνων… Αλλά πίνω και διασκεδάζω τη ζωή μου. Η κοκαΐνη είναι κυριολεκτικά ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Αργότερα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας ως σταρ, και όχι σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Έγινε διάσημη στα 7 της χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία E.T. The Extra-Terrastrial, αλλά διευκρίνισε ότι, στη πραγματικότητα, εργάζεται από τους 11 πρώτους μήνες της ζωής της.

«Αλήθεια, είναι η συνταγή της καταστροφής», δήλωσε, περιγράφοντας τη ζωή της ως παιδί-σταρ. «Αλλά ξέρεις τι είναι τέλειο; Τα ξεπέρασα όλα στα 14 – κάτι σαν κρίση ηλικίας, ξέρεις, επειδή μπήκα στην κλινική, έμεινα χωρίς οικογένεια – και μετά έγινα κηδεμόνας του εαυτού μου και βρήκα το δρόμο μου.»

Συνέχισε δίνοντας λεπτομέρειες για τους γονείς της. «Είχα μαμά, αλλά ήταν πιο πολύ φίλη μου. Μου έλεγε ‘Θέλεις να πας σχολείο και να σε πειράζουν όλη μέρα, ή θέλεις να πας στο Studio 54;’ Και εγώ σκεφτόμουν ότι ‘Εννοείται δε θέλω να περάσω τη μέρα μου με αυτά τα κορόιδα που μου φέρονται απαίσια.»

Σήμερα, η Drew Barrymore είναι μητέρα δύο όμορφων κοριτσιών, της Olive, που είναι 5 ετών, και της τετράχρονης Frankie. Είναι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ.

 

Δείτε επίσης την gallery: 9 celebrities που μίλησαν για την άσχημη πλευρά της δόξας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.