CELEBRITIES

Όλα όσα ξέρουμε για το νυφικό της πριγκίπισσας Eugenie


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2018

abaca_550498_068_1.jpg

H πριγκίπισσα Eugenie έχει κρατήσει τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου της αρκετά κρυφές μέχρι τώρα. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, η royal θα παντρευτεί τον Jack Brooksbank και όλοι αναρωτιόμαστε τι θα φορέσει η 6η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ στη γαμήλια τελετή. 

Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα:

Θα φορέσει τη York Tiara

Με βάση τη βασιλική παράδοση, η πριγκίπισσα Eugenie θα φορέσει τη τιάρα της μητέρας της, Sarah Ferguson, που φόρεσε στον γάμο τηε με τον πρίγκιπα Andrew το 1986. Η τιάρα ανήκει στην προσωπική συλλογή της δούκισσας του York.

Το νυφικό της θα σχεδιάσει "Βρετανός σχεδιαστής"

Η πριγκίπισσα Eugenie δήλωσε στη Βρετανική Vogue πως ο σχεδιαστής του νυφικού της θα είναι Βρετανός. "[Το νυφικό] είναι το ένα πράγμα για το οποίο ήμουν πολύ αποφασισμένη από την αρχή. Τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, ήξερα τον σχεδιαστή και το look κατευθείαν."

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει διάφορα πράγματα. Είτε συνεργάζεται με έναν Βρετανό σχεδιαστή, είτε η πριγκίπισσα απευθύνθηκε σε κάποιον που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βρετανία αλλά δεν προέρχεται από εκεί. Οι experts προβλέπουν πως οι πιθανοί σχεδιαστές είναι Ralph & Russo, Roksanda ή Roland Mouret.

Θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή

Ανεξάρτητα με το ποιον σχεδιαστή θα διαλέξει, με βάση το προσωπικό της στιλ, είναι σίγουρο πως θα φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

 

Δείτε επίσης: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.