CELEBRITIES

Helena Bonham Carter: «Ήταν δύσκολο να ορθώσω το ανάστημά μου απέναντι στον Harvey Weinstein»


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2018

20180613_zaf_ny1_066_1.jpg

Η Helena Bonham Carter δεν πίστευε ότι η δύναμη του Harvey Weinstein δε θα αρκούσε για να τον σώσει από τη συπεριφορά του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Guardian, η 52χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι έβρισκε ανατριχιαστική την έλλειψη σεβασμού με την οποία συμπεριφερόταν ο παραγωγός σε κάποιους ανθρώπους. "Υπήρξαν φορές που ο
Harvey μου ζήτησε να κάνω κάποια πράγματα και είπα όχι. Ήξερα ότι πατούσα σε μια πολύ λεπτή γραμμή. Το να τον αντιμετωπίσω δεν ήταν εύκολο, γιατί ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε δυνητικά να μου στερήσει δουλειές".

Η Carter εξήγησε ότι υπήρξε σημαντικό το ότι είχε αρκετές προτάσεις για δουλειές, κι έτσι η καριέρα της δεν εξαρτήθηκε από εκείνον. Η συμπεριφορά του παραγωγού προς εκείνη υπήρξε επιθετική, αλλά όχι αρκετά ώστε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της. Η ηθοποιός δήλωσε ότι γνώριζε ότι ο παραγωγός έκανε σεξ με διάφορες ηθοποιούς, αλλά πίστευε ότι ήταν συναινετικό.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Johnny Depp και τις κατηγορίες που του έχει προσάψει η Amber Heard, η Carter είπε "ο Johnny είναι φίλος μου. Είναι ο νονός των παιδιών μου. Δεν τον έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά είναι ένας δυσνόητος άνθρωπος."

Η Helena Bonham Carter έχει κατά καιρούς σταθεί στο πλευρό ανδρών που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Ωστόσο, θεωρεί καλή την ύπαρξη του #Metoo, αλλά υποστηρίζει ότι έχει σημασία η προσοχή όταν προσάπτονται κατηγορίες για παρενόχληση, ώστε να μην ευτελιστεί το κίνημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.