CELEBRITIES

Αυτός ο ηλικιωμένος άντρας είναι στην πραγματικότητα μια Οσκαρική ηθοποιός


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2018

40498097_1091749770992023_7986361473680036430_n_1_1.jpg

Ο ηλικιωμένος ηθοποιός Lutz Ebersdorf, δεν είναι άλλος από την Οσκαρική ηθοποιό, Tilda Swinton.

H ηθοποιός, στην καινούρια της ταινία "Suspiria", παίζει δύο ρόλους, εκ των οποίων ο ένας είναι ένας 82χρονος άντρας, ο ψυχοαναλυτής Dr. Josef Klemperer. Η Swinton, βούτηξε τόσο βαθιά στον ρόλο ώστε αυτή και ο σκηνοθέτης, δημιούργησαν την ψεύτικη ταυτότητα του ηθοποιού που θα ενσάρκωνε τον Klemperer. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμα και για το συνεργείο της ταινίας, ο Lutz Ebersdorf ήταν ο ηθοποιός πίσω από τον χαρακτήρα του Klemperer.

Διαβάστε επίσης: H Julia Roberts υποδύεται όλους τους ρόλους της μέσα σε 9 λεπτά

Πώς τα κατάφερε όμως να μπερδέψει μέχρι και το συνεργείο της ταινίας; Με τη βοήθεια του επίσης πολυβραβευμένου makeup artist Coulier ο οποίος της έφτιαξε αντρικά προσθετικά μέλη. Ο Coulier έφτιαξε στην Swinton ένα κανονικό σετ από αντρικά γεννητικά όργανα, τα οποία η ηθοποιός φορούσε στα γυρίσματα και τα "ένιωθε να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια της". Όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκονται αυτά τα γεννητικά όργανα τώρα, ο Coulier απάντησε ότι πιθανόν βρίσκονται σε κάποιο κουτί, αλλά μάλλον θα έπρεπε να τα βρει και να τα βάλει στον τοίχο του εργαστηρίου του.

Pain cleanses all. #Suspiria

A post shared by Suspiria (@suspiriamovie) on

Όσον αφορά την υπόλοιπη μεταμόρφωση της Swinton, ο Coulier εξηγεί ότι το σχετικά ανδρόγυνο look της υπήρξε αρκετά βοηθητικό. Ωστόσο χρειάστηκε και πάλι να χρησιμοποιήσουν προσθετικά για το λαιμό και το σαγόνι της. H Swinton ενδύθηκε τόσο πολύ την περσόνα του Ebersdorf, που ήλπιζε ότι δε θα χρειαζόταν ποτέ να παραδεχτεί ότι βρισκόταν εκείνη πίσω από τον ρόλο. Τον Μάρτιο του 201 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το κοστούμι της, κι έτσι η Swinton εγκατέλειψε το όνειρό της να προσποιηθούν τον θάνατο του Ebersdorf, στην μνήμη τυ οποίου θα αφιερωνόταν η ταινία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.