CELEBRITIES

Το συμβάν που μετανιώνει μέχρι σήμερα ο David Beckham


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2018

abaca_braa20170511_109.jpg

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο, παρόλα αυτά ακόμα και ο David Beckham έχει κάνει πράγματα στη ζωή του που μετανιώνει. Δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή The Sunday Project, ο ίδιος αποκάλυψε πως ακόμα ντρέπεται για το γεγονός πως όταν γνώρισε τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Nelson Mandela, το 2003 είχε τα μαλλιά του πλεγμένα σε cornrows.

«Υπάρχουν φωτογραφίες από όταν γνώρισα τον Nelson Mandela. Ήμουν δίπλα σε έναν από τους σπουδαιότερους και καλύτερους ανθρώπους και είχα cornrows», είπε χαρακτηριστικά ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Τότε μάλιστα δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Mandela πώς του φαίνεται το χτένισμα του Beckham, με τον ίδιο να απαντάει «Είμαι πολύ μεγάλος για να έχω άποψη για τους νέους ανθρώπους».

Η αλήθεια πάντως είναι πως και εμείς αν είχαμε εμφανιστεί μπροστά στον Mandela με αυτά τα μαλλιά, θα ντρεπόμασταν για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίσεις του David Beckham.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.