CELEBRITIES

H Amy Schumer είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο royal τρόπο


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2018

abaca_529751_050_1.jpg

Η Amy Schumer περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Chris Fischer. H κωμικός οργάνωσε την πιο δημιουργική αποκάλυψη εγκυμοσύνης : Έβαλε τη δημοσιογράφο Jessica Yellin του News Not Noise να ανακοινώσει τα νέα στα social media πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.

Η Yellin ανέβασε μία λίστα από τους υποψήφιους  για τις εκλογές στο Instagram story της και στο τελευταίο όνομα της λίστας υπήρχε ένα μικρό μήνυμα που έγραφε "Είμαι έγκυος - Amy Schumer".

Η φωτογραφία ανέβηκε και στο προσωπικό της Twitter.

H Schumer ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία της με τον Fischer, έχοντας βάλει τα κεφάλια τους στα κεφάλια της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry (Η δούκισσα του Sussex, που ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα πως περιμένει παιδί, κρατά την κοιλιά της στη φωτογραφία).

"Ανακοίνωσα κάποια συνασπαστικά νέα στο insta page της @jessicayellin," έγραψε η Schumer στη λεζάντα. "Ακολουθήστε τη για τις συνεχή #newsnotnoise που εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει. Συμφώνησε να ανεβάσει λίγο θόρυβο σήμερα για μένα! Ακολουθήστε τη και ψηφίστε!!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

 

Δείτε ακόμη: Η Amy Schumer ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.