CELEBRITIES

Αυτό είναι το Photoshop fail της Kim Kardashian που έγινε viral


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2018

20181009_zaa_nc34_084.jpg

 H Kim Kardashian είναι πλέον συνηθισμένη στο να δέχεται κριτική για το σώμα της. Κι ακόμα περισσότερο, είναι συνηθισμένη στο να ακούει ότι κάτι έχει πειράξει... ηλεκτρονικά.

Στην τελευταία της φωτογράφηση για το KKW Beauty, η Kardashian εμφανίζεται με ένα χρυσό μαγιό στο πλευρό του μοντέλου Quinten Barnard, και το internet έκανε μερικές πολύ διορατικές παρατηρήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @david_lachapelle for @kkwbeauty wearing GOLD Big Bank & Rollie available now at kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Μπράβο που έκανες Photoshop στα οπίσθιά σου" της λένε στα σχόλια. "Ποια είναι αυτή και πού είναι το υπόλοιπο από τα οπίσθιά σου;" τη ρωτάει κάποιος άλλος. 

Φυσικά, οι fans της έχουν τρέξει προς υποστήριξη, με διάφορα ευφυή επιχειρήματα όπως "βγάζει περισσότερα λεφτά από ό,τι εσείς" ή "όλοι κάνουν Photoshop".

Προσφάτως πάντως, η Kim είχε κατηγορηθεί για άλλο ένα Photoshop fail στο οποίο φαίνεται πίσω της ένα παραμορφωμένο αυτοκίνητο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) ? BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Η απάντησή της σε αυτές τις φήμες ήταν ότι τη φωτογραφία την ανέβασε κάποιος φαν κι εκείνη απλώς την αναδημοσίευσε, οπότε μάλλον αυτός ο κάποιος αντέστρεψε τη φωτογραφία κι αυτό δημιουργεί αυτήν την εντύπωση.

Δείτε επίσης: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.